SPECIALISTEN

Gebruik maken van onze specialisten is een eenvoudige en effectieve manier om uw software engineering-teams een boost te geven door zeer ervaren ontwikkelaars toe te voegen aan uw interne team. Deze service geeft u een extra voorsprong tijdens kritieke ontwikkelingsfasen, waarbij u tevens onbevooroordeeld advies van buitenaf krijgt. Onze service zal uw werkomgeving verbeteren door u een grotere flexibiliteit te bieden bij het schalen van de teams, het vereenvoudigen van het wervingsproces, het verhogen van de algehele werkzekerheid en het integreren van ontwikkelaars in uw team op een snelle en betrouwbare manier.

sOLUTION ARCHITECT

Onze solutions architecten begrijpen de business achter software ontwikkeling en weten wat werkt voor klanten en wat niet. Zij bedenken het technisch ontwerp van de softwareoplossing zonder daarbij de haalbaarheid, financiële impact en operationele veiligheid uit het oog te verliezen.
Ze zijn bedreven in het:
Under construction 2.0

SOFTWARE ENGINEER ​​

De Software Engineers van MM Guide zijn een drijvende kracht achter softwareontwikkeling en -verbetering. Binnen een teamomgeving zijn ze verantwoordelijk voor de algehele kwaliteit van de geleverde code en houden ze toezicht op elke stap van de softwareontwikkeling: van het ontwerp van de toekomstige softwareoplossing tot de implementatie ervan in de productiecyclus. De normen van MM Guide voor Software Engineers zijn erg streng: we zijn ons er terdege van bewust dat deze functies kennis vereisen die verder gaat dan alleen coderen. Onze software engineers voorzien uw organisatie van toekomstgerichte visie, gedegen technische kennis en het vermogen om uw wensen om te zetten in betrouwbare software.
Ze zijn bedreven in het:
Software engineer-bro

VBA SPECIALIST

Automatisering is in de loop der jaren een essentieel onderdeel geworden van elke moderne organisatie. De VBA-specialisten van MM Guide hebben de knowhow om VBA-applicaties in elke werkomgeving te implementeren, zodat uw organisatie kan genieten van alle voordelen die automatisering te bieden heeft op het gebied van tijdwinst en betrouwbaarheid. Dankzij uitzonderlijke ontwerpvaardigheden op het gebied van tactische applicaties, zullen onze VBA-specialisten uw bedrijf onmiddellijk up-to-date brengen naar de huidige standaard, best practices en procedures.
Ze zijn bedreven in het:

BUSINESS ANALYST

Ongeacht de grootte van de organisatie, het kunnen voorspellen van het gedrag van de markt is de sleutel om betrouwbare plannen voor de toekomst uit te werken. De analisten van MM Guide gebruiken tools voor gegevensanalyse, gegevensvisualisatie en gegevensmodelleringstechnieken om gegevens om te zetten in waardevolle inzichten voor uw bedrijf. Dankzij dit proces kunnen we trends identificeren die managers en leidinggevenden zullen helpen bij het nemen van zakelijke beslissingen op basis van empirische informatie, waarbij we elk proces van de organisatie kunnen moderniseren en verbeteren.
Ze zijn bedreven in het:

DATA ENGINEER​

Veel bedrijven zijn zich bewust van de meerwaarde van data, maar hebben nog niet de middelen om deze data volledig te benutten. Wij begeleiden bedrijven om hun datadoelstellingen op korte en lange termijn te behalen.

 

Onze data engineers maken gebruik van verschillende dataplatform technologieën, on-premise of in de cloud. Ze beheren de stroom van gestructureerde en ongestructureerde gegevens uit meerdere data bronnen. Data engineers zorgen ervoor dat dataservices veilig en naadloos integreren met andere dataplatformtechnologieën of applicatieservices zoals Azure Cognitive Services, Azure Search of zelfs bots.

 

Onze specialisten zijn betrokken bij het ontwerp van architecturen en het bouwen en implementeren met behulp van tools zoals Azure DevOps en andere Azure-services. Ze configureren ook ETL- en Azure Data Factory-pijplijnen. Ze hebben uitgebreide technische kennis van technologieën zoals het Azure Data Platform, SQL Datawarehouse, Azure Data Lake en Azure Databricks. Onze data engineers hebben jarenlange ervaring in software ontwikkelomgevingen van BI, data en datawarehousing.

Ze zijn bedreven in het:

BUSINESS INTELLIGENCE SPECIALIST​

Elke strategie is gebaseerd op de analyse van gegevens. De business intelligence-specialisten van MM Guide hebben strategisch ontwerp en implementatie van BI-software tot hun kracht gemaakt. Hun taken omvatten het selecteren, blauwdrukken, verzamelen, ontwerpen en uitrollen van de best mogelijke BI-oplossingen, in overeenstemming met de behoeften van de klant. Bovendien zijn deze BI-softwareoplossingen rechtstreeks geïntegreerd met de databases en datawarehouses van klanten om volledige controle en snelle toegang tot de gegevens te bieden. Onze BI-specialisten implementeren ook ondersteunende functies en voeren diepgaande tests uit om de levensduur van de software te waarborgen.
Ze zijn bedreven in het:
Business Plan-bro
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.