ONS VERHAAL

MM Guide is opgericht in 1995 met de bedoeling om uitstekende kwaliteit te bieden aan klanten die nieuwe softwareoplossingen nodig hebben. Op dit moment, meer dan 25 jaar later, deelt MM Guide deze principes nog steeds met al haar medewerkers. Slimme geesten gericht op nieuwe technologieën en uitdagingen.

DE EVOLUTIE VAN ONZE SOFTWARE

Wij streven er sinds onze oprichting naar om uitsluitend hoogwaardige softwareoplossingen te bieden aan onze klanten. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze oplossingen altijd up-to-date worden gehouden met inachtneming van de hoogste standaarden. Op die manier treden wij op als datapartner voor onze klanten.

 

De drijfveer achter de relatie met onze klanten is er een van wederzijdse groei: we doen ons best om de meest hoogstaande en op maat gemaakte oplossingen te leveren. Terwijl aan de andere kant onze klanten ons nieuwe uitdagingen en standpunten bieden. Onze kracht zit in onze mensen en hun vermogen om te luisteren naar de wensen van klanten, altijd te vragen naar het ‘WAAROM’ achter deze behoeften en hun wensen te vertalen naar solide, schaalbare en efficiënte oplossingen.

ONZE GROOTSTE KRACHT

Onze mensen zijn onze kracht. Ons doel is niet alleen om de wensen van onze klanten te vervullen, we willen hen ook helpen realiseren wat ze echt nodig hebben. Om deze reden zijn onze specialisten zich ervan bewust dat een duidelijke communicatie aan de basis ligt van succesvolle samenwerking en ze staan klaar om de gelederen van uw team te versterken terwijl ze deze waarden met zich meedragen. De specialisten van MM Guide hebben hun vaardigheden en kennis ontwikkeld door jarenlange ervaring in softwareontwikkeling. Ze staan klaar om aan uw projecten deel te nemen en vanaf de eerste dag waardevolle leden van uw team te worden.

GROEI

Groei betekent bij MM Guide niet alleen een hogere omzet en een grotere organisatie.

De mensen die bij MM Guide werken, vormen de kern van elk proces dat zich binnen en buiten het bedrijf afspeelt. Daarom staat het ontwikkelen en voeden van onze collega’s bij ons hoog in het vaandel.

Hierdoor kan MM Guide zich snel aanpassen aan de steeds veranderende markt en beschikken we altijd over de kennis om de best passende technologieën in onze oplossingen te implementeren.

Daarom promoten we actief trainingen, cursussen, certificeringen en elke andere activiteiten die onze collega's kan verrijken en een sterke basis kan leggen voor toekomstige opdrachten.

WERKWIJZE

Door de jaren heen heeft de marktevolutie MM Guide ertoe gebracht om een flexibele benadering van softwareontwikkeling aan te nemen. Daarom is onze maatwerksoftware ontworpen met behulp van een “toolbox”-denken en wordt deze ontwikkeld met behulp van het Scrum-framework. We begrijpen dat elke klant in een unieke omgeving werkt en onze manier van werken is geëvolueerd om ons onmiddellijk aan deze omstandigheden aan te passen.
Om elke mogelijke uitdaging aan te kunnen stellen we een multidisciplinair team samen. Een typisch team kan bestaan uit een scrummaster, een business analist, een software architect, developers en testers. Onze teams zijn ontworpen en geoptimaliseerd om producten van hoge kwaliteit te leveren in korte sprints, waardoor onze klanten zowel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgen als grip op het project houden.

TOEKOMST

Ons doel is om langdurige en transparante relaties op te bouwen met onze klanten. Daarom streven we er niet naar om overhaaste oplossingen te bieden die de problemen slechts tijdelijk oplossen; ons doel is om ons op lange termijn aan onze klanten te binden en hen te helpen de software die we hebben gemaakt zo relevant te houden als op de dag van oplevering.

 

Dit bereiken we door de beste maatwerksoftwarekwaliteit te bieden en door een hoog transparantieniveau te handhaven, niet alleen in resultaten en voortgang, maar ook in onze prijzen en tarieven. We geloven sterk in het samen bouwen aan een duurzame samenwerking.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.