ONZE METHODOLOG​IE

Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft MM Guide verschillende tools, methoden en technologieën verzameld om de best mogelijke resultaten gedurende de projecten te bereiken. Deze schat aan kennis stelt ons in staat nieuwe uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd de best mogelijke resultaten voor onze klanten te garanderen.

Sharing Ideas-amico

AGILE/SCRUM

Om een constante waarde creatie en snelle, duidelijke communicatie met onze klanten te garanderen, volgt MM Guides het Agile / Scrum-framework. Dit stelt ons in staat om onze klanten snelle adaptieve oplossingen te bieden, terwijl ze direct betrokken kunnen zijn bij en op de hoogte kunnen worden gehouden van de actuele status van het project. Bovendien volgen de interne dagelijkse activiteiten van MM Guide het Scrum-framework, waardoor onze specialisten gemakkelijk in vergelijkbare werkomgevingen bij onze klanten passen.

Scrum board-amico
Product iteration-bro

PDCA Cyclus

Het Plan-Do-Check-Act-model stelt ons in staat om altijd in control te zijn over de processen en een constante en gestage verbetering mogelijk te maken. Door dit iteratieve model toe te passen, versnelt MM Guides alle processen die nodig zijn voor het creëren van nieuwe producten en ideeën, terwijl de kwaliteit en functionaliteit ervan worden bewaakt. Het iteratieve karakter van dit model past perfect in het Agile / Scrum framework, waardoor een uitzonderlijke synergie ontstaat tussen planning en uitvoering.

Toolbox Thinking

Gebruik het juiste gereedschap voor de taak is een gezegde dat niet alleen klopt in de wereld van de vakmanschap, maar ook in de wereld van de technologie. Bij MM Guide streven we er voortdurend naar om nieuwe vaardigheden en technologieën te leren om ons snel aan te kunnen passen aan verschillende uitdagingen en scenario's. In de loop der jaren hebben we deze manier van denken naar een hoger niveau getild en zijn we metaforische metaalsmeden geworden. Dit brede scala aan vaardigheden stelt ons in staat om onze eigen tools te creëren wanneer dat nodig is, waardoor onze specialisten unieke oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Maintenance-amico
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.