ONZE KERNWAARDEN

Kernwaarden vertegenwoordigen de basis van MM Guide en worden gedeeld en gevolgd door alle leden van de organisatie. We gebruiken deze kernwaarden om onze beslissingen te sturen en ze dienen als een maatstaf om te evalueren of het werk dat we uitvoeren aan onze normen voldoet. Deze kernwaarden zijn van invloed op elke taak die we uitvoeren en we gebruiken ze als een ethisch kompas. Onze kernwaarden vormen het hart en de ziel van MM Guide en we streven ze actief na en gebruiken ze in ons dagelijkse werkleven.

GROEI

MM Guide heeft een open en transparante organisatiecultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en groei worden aangemoedigd en gevoed. Onze collega's worden dan ook uitgenodigd om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van de organisatie en openlijk hun persoonlijke gedachten en ideeën in te brengen in de groei van het bedrijf.
Blooming-amico
Collaboration-bro

INTEGRITEIT

Bij MM Guide kennen we elkaars kennis, expertise en inzichten.

Loyaal en eerlijk zijn naar elkaar, de organisatie en naar onze klanten is wat we het meest waarderen. We dagen elkaar constructief uit en participeren direct in de groei van onze collega's.

IMPACT

Wij zijn resultaatgericht en werken in het belang van onze klanten. We doen actief onderzoek naar best practices om de efficiëntie en effectiviteit te maximaliseren, terwijl we tegelijkertijd hun aandacht houden bij de huidige wensen en toekomstige behoeften van onze klanten.
Breaking barriers-amico
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.