SERVICES

MAATWERK SOFTWARE

Onze core business is gericht op het ontwikkelen van maatwerk software. Het bieden van gepersonaliseerde oplossingen op basis van de behoeften van elke klant is waarvoor wij leven. Wij geloven sterk in een wederzijdse groeiomgeving en streven actief naar betekenisvolle relaties met onze klant, gebaseerd op transparantie en communicatie. We luisteren aandachtig naar uw wensen, analyseren constructief het ‘WAAROM’ achter uw strategieën en zetten wensen om in solide, schaalbare en efficiënte oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor het IT landschap van uw bedrijf.

Datawarehousing

De hoeveelheid gegevens die elke dag wordt gegenereerd, groeit exponentieel. Nieuwe oplossingen in hardware en software leiden tot een maalstroom waarin nieuwe en oude informatie zich vermengen, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om de meest waardevolle gegevens te verzamelen zonder speciale software te gebruiken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in BI en datawarehousing, worden uw gegevens een stabiele en betrouwbare bron, waardoor uw organisatie een sneller en veiliger besluitvormingsproces kan uitvoeren.

SPECIALISTEN

Het Plan-Do-Check-Act-model stelt ons in staat om altijd in control te zijn over de processen en een constante en gestage verbetering mogelijk te maken. Door dit iteratieve model toe te passen, versnelt MM Guides alle processen die nodig zijn voor het creëren van nieuwe producten en ideeën, terwijl de kwaliteit en functionaliteit ervan worden bewaakt. Het iteratieve karakter van dit model past perfect in het Agile/Scrum framework, waardoor een uitzonderlijke synergie ontstaat tussen planning en uitvoering.

MIGRATIE SERVICES

Technologische vooruitgang is wat innovatie vandaag de dag definieert. Up-to-date zijn met de huidige softwarestandaarden is een doel dat door verschillende bedrijven wordt gedeeld, ongeacht de branche waarin ze actief zijn. Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft MM Guide direct de software-evolutie ervaren en diepgaande kennis verworven van zowel legacy als hedendaagse softwareoplossingen. Wij helpen uw bedrijf graag bij het updaten van de serverinfrastructuur en applicaties naar de huidige standaarden en het opzetten van een simpele, betrouwbare en onderhoudbare softwareomgeving.

GEO-BASED INTELLIGENCE​​

Gepersonaliseerde gegevensverzameling is de goudkoorts van deze tijd. Om deze reden heeft MM Guide GeoSense ontwikkeld, een platform waarmee onze klanten specifieke en gelokaliseerde geo-based informatie kunnen verzamelen. Onze software is een platform dat elke gegevens laag kan stapelen, verwerken en visualiseren, zolang de data een lengte- en breedtegraad bevat. De intuïtieve interface op basis van een overzichtelijke kaart, biedt eindeloze mogelijkheden zonder dat een professionele data-analist nodig is.  
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.